Asiakaslähtöinen mitoitus ja yksilöitävä ilme

Lumo Albergo –peilivalaisinten mitoitus on räätälöitävissä tilan vaatimusten ja suunnittelijan toiveiden mukaan. Hillityn tyylikäs ilme on yksilöitävissä hiekkapuhallettujen valoaukkojen kokoa ja sijaintia muuttamalla. Lisäksi valoaukot voidaan kuvioida ornamentein.

Helppo asentaa ja huoltaa

Lumo Albergo –peilivalaisimen runko asennetaan aina ilman peiliä, jolloin asennuksen voi suorittaa yksi henkilö. Rungon keskialueelle on varattu runsaasti vapaata tilaa, jotta syöttöpisteen sijoittelu voidaan tehdä joustavasti. Erityisen saranarakenteen ansiosta myös peili voidaan asentaa ja irrottaa yhden asentajan voimin. Saranarakenne mahdollistaa myös peilin avaamisen mahdollisia huoltotoimenpiteitä varten.

Turvallinen ja ekologinen

Lumo Albergo -peilivalaisimilla on IP 44 –luokitus. Loisteputket on sijoitettu metallisen valaisinrungon sisään, jossa ne ovat suojassa ulkopuolisilta iskuilta. Käyttöturvallisuus on lisäksi varmistettu peilin taakse sijoitetun turvakalvon avulla. T5-loisteputken energiatehokkuuden ja pitkän käyttöiän ansiosta Lumo Albergo –peilivalaisimet ovat ekologinen valinta.

Miellyttävä käyttää

Valoaukkojen sijainnin ansiosta valo ei luo kasvoille varjoja. Peiliin voidaan asentaa myös huurtumisen estävä lämpökalvo.

Kotimainen

Lumo Albergo –peilivalaisimet valmistetaan projektikohtaisesti ja asiakkaan toiveiden mukaan Suomessa, minkä ansiosta kuljetusmatkat ovat lyhyet.